Mayıs 2016

Bahar temizliği – zor zamanlar

Merhabalar,

Geçtiğimiz dÖnemde bir bahar temizliğine giriştik. Giriştik diyorum çünkü ne ile karşılaşacağımızı pek de bilmiyorduk açıkcası. Temizlik sırasında Ön gÖremediğimiz pek çok problem ile karşılaştık. Duvarlar üzerindeki fayansları yağ tabakası kaplamış ve aradan seneler geçtiği için bu yağ normal temizleyiciler ile çıkmadı. Kollarım koptu deyimini o an gerçekten yaşadım.

Tüm bunlara ek olarak, uzun süre temizlenmemesi nedeniyle tüm metaller paslanmıştı. Yine standart temizleyicileri deneyip başarısızlığa uğradım.

Her iki konu için de başarısızlığı uğradıktan sonra abimden yardım istedim. Özkimsan.com üzerinden pas sÖkücü ve yağ sÖkücüler sipariş ettim. Sonuç tek kelime ile mükemmel. Standart yağ ve pas sÖkücülerle bildiğin yarım yamalak temizlediğim (veya temizlediğimi zannettiğim) yüzey ve malzemeleri çarçabuk temizledik. Sonra da kendime neden daha Önce sipariş vermedim diye kızdım açıkcası.

Siz siz olun, profesyonel destek alıp bu işlere girişin. Ben Özkimsan.com’u kullandım memnun kaldım. Sizlere de tavsiye ederim.

Kolay gelsin.